Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗ

Με αφορμή το νέο χρυσό μετάλλιο που κατάφερε να αποσπάσει ο ήδη Χρυσός παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ο Μανώλης Στεφανούδακης, για μία ακόμα φορά ανέβασε την Ελλάδα μας, στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στο Παρίσι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανώλης μας κάνει υπερήφανους! Ο Μανώλης Στεφανουδάκης σηκώνει στις πλάτες του και κρατά στα χέρια του όλη την υπερηφάνεια της Ελλάδας, της Μεσαράς και της Φαιστού. Είναι μαχητής της ζωής, πρωταγωνιστής στον αθλητισμό, πρωταγωνιστής και στον τόπο του. Δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε τεράστια υπερηφάνεια. Το όραμα και οι επιτυχίες του αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και οδηγό για ένα καλύτερο μέλλον, όπου κάθε σκέψη, με πείσμα, προσπάθεια κι αγάπη μπορούν να υλοποιηθούν.

Για μία ακόμα φορά του ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια και τον περιμένουμε να επιστρέψει πίσω στον τόπο μας και πάλι νικητής!»

Previous Απόφαση ανάθεσης για την προμήθεια με τίτλο “Προμήθεια υδραυλικού υλικού για την λειτουργία του κολυμβητηρίου Μοιρών” – Αρ. Αποφ. 1128/2023

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο