Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

Επίβλεψη των εργασιών αποκατάστασης στο δρόμο Μοίρες-Τυμπάκι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Φασομυτάκη, επισκέφτηκε το εργοτάξιο μεταξύ Μοιρών και Τυμπακίου (πλησίον ελαιουργείου Λεονταράκη), προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης ανωμαλίας του οδοστρώματος στο τμήμα της εθνικής οδού 97 Ηράκλειο – Αγ. Γαλήνη.

Όπως ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του έργου, για 2 εβδομάδες ακόμα η κυκλοφορία θα διεξάγεται στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, από Τυμπάκι προς Μοίρες για περίπου 200 μέτρα.

 Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, κ. Νικολιδάκης, «Η κυκλοφορία διεξάγεται με φανάρι και με υποδείξεις των εργαζομένων, ωστόσο, εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους οδηγούς, να μην παραβιάζουν το φανάρι, να οδηγούν προσεκτικά και με μειωμένη ταχύτητα ειδικά στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου προς αποφυγή ατυχημάτων», ενώ πρόσθεσε, «Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία, ενώ είναι ευχάριστο το γεγονός ότι οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρόνου».

 

      

Previous ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΑΪΟΥ (22/5/23 – 31/5/23) & ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗ ΑΧΙΛΛΕΑ- ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο