Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Απρίλιος  2018
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
<< >>

04/04/2018: Σχολές γονέων Κέντρου Ημέρας "Εν Πλω"

Το Κέντρο Ημέρας "Εν Πλω" της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Φαιστού συνεχίζει τη δράση του, που απευθύνεται στην ευρύτερη Κοινότητα της Μεσσαράς, με τίτλο: «Συζητώντας για το παιδί». Κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα, στις 17:00, συναντιόμαστε γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί και όποιος άλλος ενδιαφέρεται και συζητάμε θέματα σχετικά με τα παιδιά. Οι συναντήσεις μας ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2017 και τα θέματα που έως τώρα μας έχουν απασχολήσει είναι: «Από σύντροφοι… Γονείς!», «Τυπικά στάδια ανάπτυξης λόγου & παιχνιδιού των παιδιών», «Παίζω σαν… παιδί!» και «Χαμογελάστε… Είναι μεταδοτικό».

Για την επόμενη συνάντησή μας, εκτάκτως, αλλάζουμε μέρα και ώρα. Την Κυριακή 15 Απριλίου και ώρα 15:00 σας περιμένουμε στη Γαλιά, όπου θα μας φιλοξενήσει ο Σύλλογος Γυναικών Γαλιάς στο κτίριο του Συλλόγου τους (κτίριο «Μιχάλη Νικολούδη»).

Το θέμα που θα μας απασχολήσει είναι «Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης στα παιδιά και τους γονείς τους» και ομιλήτρια η κ. Κυδωνάκη Μαρία, ψυχολόγος και εθελόντρια του Κέντρου Ημέρας “Εν Πλω”.

Είναι χαρά μας να έρθετε όλοι και μαζί να προβληματιστούμε, να μοιραστούμε απόψεις, ιδέες, εμπειρίες, να συζητήσουμε τις απορίες μας και να προτείνουμε λύσεις σε ό,τι μας αφορά από τη ζωή μας με τα παιδιά.

(87)
 (85)
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Δήμου Φαιστού (86)
Facebook Δήμου Φαιστού (80)