Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στη Σύσκεψη στα Χανιά για τους Δασικούς Χάρτες Αντιπροσωπεία του Δήμου Φαιστού
Στη Σύσκεψη στα Χανιά για τους Δασικούς Χάρτες Αντιπροσωπεία του Δήμου Φαιστού PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021 09:49
Στα Χανιά συνάντησαν τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μανώλης Ορφανουδάκης. Ο πρόεδρος και ο Αντιδήμαρχος συμμετείχαν στη σύσκεψη στα Χανιά, προκειμένου να καταθέσουν θέσεις και απόψεις, αλλά και να ενημερωθούν για τις θέσεις του Υπουργείου δια ζώσης και αναλυτικά.

Όπως φάνηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Υπουργός έδειξε να επιδιώκει την επίλυση όλων των προβλημάτων, ενώ άκουσε με προσοχή όλες τις παρατηρήσεις που έγιναν. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως τόσο στη διάρκεια της συνάντησης, όσο και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, οι παραβρισκόμενοι αναγνώρισαν τις θετικές προθέσεις του κ. Σκρέκα, αλλά και το γεγονός πως απάντησε με διάθεση επίλυσης όσων θεμάτων του τέθηκαν.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και Αντιδήμαρχος στο πλαίσιο της σύσκεψης, αλλά και της συνάντησης που ακολούθησε μίλησαν για το θέμα των δασικών χαρτών, με τον Υπουργό να τονίζει για μία ακόμα φορά πως πρόθεση του είναι να δοθούν όλες οι λύσεις προκειμένου να μην αδικηθεί κανείς. Αντιδήμαρχος και πρόεδρος αναγνώρισαν στον Υπουργό, όπως άλλωστε και όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, πως επέλεξε να βρεθεί μέσα στην πηγή των ζητημάτων και να κατέβει ο ίδιος στην Κρήτη, με στόχο να ικανοποιήσει κάθε δίκαιη διεκδίκηση.

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Φασομυτάκης, αλλά και ο πρόεδρος ΜανώληςΟρφανουδάκης υποστήριξαν, πως το Υπουργείο φάνηκε να ακούει τα αιτήματα της Κρήτης, αλλά και της κοινωνίας, ενώ δήλωσαν πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία, αλλά θα πραγματοποιήσουν και αναλυτικότερη συζήτηση θεσμικά, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού στο Ηράκλειο, όπου θα γίνει εκτενής ανάλυσησε σχέση με το θέμα των δασικών χαρτών την Κυριακή.

att00007.jpg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg