Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συμμετοχής σε Εκδήλωση
Πρόσκληση Συμμετοχής σε Εκδήλωση PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2021 11:21

Πρόσκληση συμμετοχής σε εκδήλωση

Ο Δήμος Φαιστού σε συνεργασία με την εταιρία «Συνεργασία Σύμβουλοι Ανάπτυξης Ε.Π.Ε.» εκπονεί το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

Έχοντας εκπονήσει και παρουσιάσει το πρώτο στάδιο του στρατηγικού σχεδίου, ο Δήμος Φαιστού διοργανώνει τη 2η Διαβούλευση με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών. Βασικό αντικείμενο της 2ης διαβούλευσης είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων ανάλυσης της υφιστάμενης κατάστασης του Δήμου, όπως αποτυπώθηκε έπειτα από την αξιολόγηση των υφιστάμενων εγκεκριμένων και δημοσιευμένων μελετών του Δήμου καθώς και από την επιτόπια αυτοψία. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν το όραμα, οι στρατηγικοί στόχοι ανάπτυξης και οι προτεραιότητες για την ανάπτυξη και βελτίωση της κινητικότητας του πολεοδομικού κέντρου των Μοιρών και τέλος, θα συζητηθούν τα εναλλακτικά σενάρια για την κινητικότητα και τις μετακινήσεις προτείνοντας αλλαγές ή προσθήκες.

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω της επικείμενης πανδημίας Covid19 (Φ.Ε.Κ. Α΄ 55/11.03.2020), ημέρα Δευτέρα 12-04-2020 και ώρα 13.00.

Η διαβούλευση είναι ανοιχτή για το κοινό και προσκαλεί τους πολίτες του Δ. Φαιστού να δώσουν το παρόν μέσω δήλωσης συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Η εκδήλωση έχει ως αντικείμενο την ενημέρωσή σας, την συγκέντρωση των απόψεών σας, και τη συζήτηση επί της βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών αναδεικνύοντας και αναπτύσσοντας την πόλη των Μοιρών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

13.00 - 13.15 μ.μ. Δοκιμαστική είσοδος συμμετεχόντων

13.15 - 13.30 μ.μ. Χαιρετισμός Δημάρχου

13.30-14.15 μ.μ. Έναρξη διαβούλευσης - Ανάλυση Υφιστάμενης Κατάστασης

14.15 – 14.45 μ.μ. Κυκλοφοριακές μετρήσεις Πολεοδομικού Κέντρου Μοιρών

14.45 – 15.15 μ.μ. Ανάπτυξη σεναρίων

15.15 – 15.45 μ.μ. Προτάσεις για το ΣΒΑΚ Δήμου Φαιστού – Επιλογή ήπιου ή ριζοσπαστικού σεναρίου ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Φαιστού,

Γρηγόρης Νικολιδάκης

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg