Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αναδιανομή Προϊόντων σε Δικαιούχους ΚΕΑ-ΤΕΒΑ στον Δήμο Φαιστού
Αναδιανομή Προϊόντων σε Δικαιούχους ΚΕΑ-ΤΕΒΑ στον Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 01 Απρίλιος 2021 13:40
Ο Δήμος Φαιστού ενημερώνει τους δικαιούχους του ΚΕΑ - ΤΕΒΑ ότι την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 και ώρα 11:00 - 12:30 θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή προϊόντων στο Πολύκεντρο Μοιρών Δήμου Φαιστού (Ισόγειο Δημαρχείου). Σύμφωνα με τον οδηγό εφαρμογής του προγράμματος ΤΕΒΑ, η διανομή αυτή θα καλύψει δικαιούχους συγκεκριμένων οικογενειών βάσει κοινωνικών κριτηρίων και όχι όλων των εγκεκριμένων αιτήσεων ΚΕΑ - ΤΕΒΑ, λόγω του ότι οι ποσότητες που θα διανεμηθούν είναι αυτές που δεν παρελήφθησαν από ωφελούμενους του προγράμματος της τελευταίας διανομής (01/04/2021). Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους ή το βιβλιάριο υγείας τους για την επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ τους. Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής. Επίσης θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μάσκα και γάντια.

πληροφορίες :
Βοήθεια στο Σπίτι Μοιρών: 28920 - 22905
Βοήθεια στο Σπίτι Ζαρού: 28940 - 31861
Βοήθεια στο Σπίτι Τυμπακίου: 28920 - 52816

 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Αρμουτάκη - Ροδουσάκη Βασιλεία

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg