Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Β.ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ: Άμεσα Ενεργοποιείται και Νέο Εμβολιαστικό Κέντρο στο Δήμο Φαιστού
Β.ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ: Άμεσα Ενεργοποιείται και Νέο Εμβολιαστικό Κέντρο στο Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 08:17
Τη δέσμευση πως στην αμέσως επόμενη παράδοση παρτίδας εμβολίων θα ενεργοποιηθεί και το εμβολιαστικό κέντρο Τυμπακίου, έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργούς Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης προς το Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία του Δήμου που αποτελούνταν από το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Φασομυτάκη και τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλη Ορφανουδάκη. Ο κ. Κοντοζαμάνης ενημερώθηκε αναλυτικά για το γεγονός πως οι δημότες ηλικίας 60 - 64 ετών αναγκάζονται να μεταβούν είτε στο Δήμο Ηρακλείου, είτε στο Δήμο Χερσονήσου προκειμένου να εμβολιαστούν, διανύοντας σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και πάνω από 120 χιλιόμετρα.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός δήλωσε γνώστης του θέματος, κάνοντας σαφές ωστόσο πως το αρχικό οργανόγραμμα του Υπουργείου διαμορφώθηκε με βάση περιορισμένες ποσότητες εμβολίων. Δεσμεύθηκε πάντως, πως οι παραδόσεις των επόμενων παρτίδων εμβολίων θα αποκαταστήσουν τα αρχικά θέματα, ενώ έκανε σαφές πως υπάρχει ειλημμένη απόφαση από το Υπουργείου για την ενεργοποίηση και του δεύτερου εμβολιαστικού κέντρου στο Τυμπάκι, που θα λειτουργήσει προσθετικά στο εμβολιαστικό κέντρο Μοιρών που ήδη λειτουργεί.
«Από την πλευρά του Υπουργείου φάνηκε πως υπάρχει πλήρης κατανόηση των προβλημάτων, αλλά και γνώση για το παράδοξο θέμα που έχει προκύψει για τους δημότες ηλικίας από 60 - 64 ετών» ανέφερε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:
«Υπήρξε η διαβεβαίωση πως το θέμα θα επιλυθεί άμεσα και μια κατανόηση του αιτήματος που υποβάλαμε. Ελπίζουμε πως οι δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν άμεσα για το καλό της Δημόσιας Υγείας».

 

 

kontozamanis.jpg

 

igeias.jpg

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg