Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ο Δήμος Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας
Ο Δήμος Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 01 Μάρτιος 2021 13:54
Ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας αποτελεί η Πολιτική Προστασία, η Παγκόσμια Ημέρα της οποίας τιμάται κάθε χρόνο την 1η Μαρτίου από τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Άμυνας.
Λόγω της κλιματικής αλλαγής, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών της σύγχρονης εποχής, ο Δήμος Φαιστού έχει συνδυάσει την εφαρμογή ενός Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης και την συνεργασία με συναρμόδιες υπηρεσίες, φορείς και εθελοντές προκειμένου να ανταποκριθεί στο ακέραιο σε όλες τις ανάγκες.
«Η σημερινή ημέρα έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας. Ας θυμηθούμε λοιπόν πως η Πολιτική Προστασία έχει ως στόχο την προστασία ατόμων, ομάδων ή κοινοτήτων από φυσικές ή ανθροπωγενείς καταστροφές ταχείας ή βραδείας εξέλιξης» αναφέρει σε δήλωση του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού Αντώνης Κωνσταντουλάκης για να προσθέσει:
«Από την πρώτη στιγμή έχουμε θέσει την προστασία όλων των δημοτών μας, αλλά και των επισκεπτών του δήμου πάνω απ' όλα γιατί κανείς δεν μπορεί να κοστολογήσει την ανθρώπινη ζωή. Γι' αυτό και με αφορμή τη σημερινή ημέρα, θυμόμαστε πως υποχρέωση μας παραμένει η προστασία των δημοτών μας στο ακέραιο, όπως επίσης και η προσφορά με ανιδιοτέλεια για το κοινό καλό του τόπου μας».

 

 

 

kwnstantoulakis.jpg

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg