Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κλειστή η Επαρχιακή Οδός Ζαρού-Βοριζίων–Καμάρων
Κλειστή η Επαρχιακή Οδός Ζαρού-Βοριζίων–Καμάρων PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2021 08:11

Με τεράστια δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση πλέον στο επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Φαιστού, μεταξύ των οικισμών Ζαρού, Βοριζίων και Καμαρών. Τα συνεργεία της Περιφέρειας Κρήτης με τη συνδρομή μηχανημάτων του Δήμου Φαιστού έχουν προχωρήσει στους απαραίτητους εκχιονισμούς, ωστόσο οι χιονοπτώσεις είναι εντονότατες, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στις μετακινήσεις. Τη δεδομένη στιγμή, οι διελεύσεις πραγματοποιούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Οι πολίτες καλούνται να μην χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δίκτυο πάρα μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και μόνο με τη χρήση αλυσίδων. Καλούνται παράλληλα να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις του και ειδικότερα μετά τη δύση του ήλιου και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ειδικών.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού παρακολουθεί το φαινόμενο και βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ καθώς και την αρμόδια υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Δεδομένων ωστόσο των προβλέψεων για ένταση των φαινομένων κατά τις βραδινές ώρες, συστήνεται να αποφεύγεται το συγκεκριμένο δίκτυο για αποφυγή αποκλεισμών ή πιθανών ατυχημάτων.
zaros.jpeg

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg