Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με Αλυσίδες η Κίνηση από Μεσαρά προς Αγία Βαρβάρα
Με Αλυσίδες η Κίνηση από Μεσαρά προς Αγία Βαρβάρα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 10:54
Mε αντιολισθητικές αλυσίδες πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων από την είσοδο του νέου δικτύου Μεσαρά - Ηράκλειο και ως το ύψος της Αγίας Βαρβάρας. Η χιονόπτωση στο σημείο παραμένει έντονη, ενώ πιθανά ζητήματα ενδέχεται να αντιμετωπιστούν λόγω χιονόπτωσης και μετά το ύψος της Αγίας Βαρβάρας προς Ηράκλειο.
Ήδη η Περιφέρεια Κρήτης και τα συνεργεία της, σε συνεργασία με το συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού επιχειρούν στα σημεία που υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα προκειμένου να περιοριστούν τα ζητήματα μετακινήσεων. Την εξέλιξη των φαινομένων παράλληλα παρακολουθούν στενά τόσο η Περιφέρεια και η Πολιτική Προστασία, όσο και η αρμόδια Αντιδημαρχία του Δήμου Φαιστού.
Με δεδομένο ωστόσο το γεγονός πως οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται και αναμένεται με βάση την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας να ενταθούν τις επόμενες ώρες, συνιστάται στους οδηγούς που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δίκτυο, όσο και τα παράπλευρα δίκτυα της οδού, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να περιορίζονται στις απολύτως αναγκαίες. Τονίζεται πως η κίνηση στην οδό, αλλά και στα παράπλευρα δίκτυα στο πλαίσιο οδικής ασφάλειας, πρέπει να πραγματοποιείται με αλυσίδες ή τη χρήση οχημάτων 4 x 4. Σε κάθε περίπτωση συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να υπακούν τις υποδείξεις των ειδικών.

agia_varvara.jpg

 

zaros.jpeg

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg