Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σε Πλήρη Ετοιμότητα για τη «ΜΗΔΕΙΑ» ο Δήμος Φαιστού
Σε Πλήρη Ετοιμότητα για τη «ΜΗΔΕΙΑ» ο Δήμος Φαιστού PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2021 13:54

Σε πλήρη ετοιμότητα με αφορμή την επικείμενη κακοκαιρία με την κωδική ονομασία «Μήδεια» βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού, μετά την σχετική ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την Κρήτη από την ερχόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.
Ήδη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Κωνσταντουλάκης, έχει θέσει σε επιφυλακή όλα τα συναρμόδια όργανα, ενώ έχει δοθεί εντολή όλα τα οχήματα να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Σε συνεργασία μάλιστα με τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Φασομυτάκη, σε επιφυλακή βρίσκονται και τα οχήματα των εν λόγω υπηρεσιών.
Την ίδια στιγμή, η αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας έχει προχωρήσει στην ενημέρωση όλων των προέδρων τοπικών κοινοτήτων, δίνοντας έμφαση στην πρόβλεψη για έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι δημότες και κυρίως κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού επίσης, βρίσκεται σε απ' ευθείας και άμεση επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας, τις πυροσβεστικές και αστυνομικές υπηρεσίες, αλλά και με το εκτεταμένο δίκτυο εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να υπάρξουν άμεσες παρεμβάσεις.
Σε κάθε περίπτωση, από την αρμόδια Αντιδημαρχία συστήνεται σε όλους τους Δημότες να υπακούν στις υποδείξεις των ειδικών, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να συμμορφώνονται σε κάθε νέα ανακοίνωση πρόβλεψης ακραίων φαινομέ

kakokairia.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg