Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 'Έλεγχος Λυμάτων για Ιικό Φορτίο στο Δήμο Φαιστού
'Έλεγχος Λυμάτων για Ιικό Φορτίο στο Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2021 10:58

Έλεγχος στα λύματα των βιολογικών καθαρισμών του Δήμου Φαιστού αναμένεται να γίνει αύριο Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ελεγχθεί το πιθανό ιικό φορτίο που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή.
Ειδικότερα, οι έλεγχοι θα αφορούν στους Βιολογικούς Καθαρισμούς σε Μοίρες, Τυμπάκι και Μάταλα, με την ΔΕΥΑ του Δήμου Φαιστού να εκτελεί τους συγκεκριμένους ελέγχους με τη βοήθεια εξειδικευμένης εταιρίας. Ο στόχος των ελέγχων είναι προληπτικός αφού με βάση την επίσημη ενημέρωση, προς το παρών δεν υπάρχει στην περιοχή ανησυχία ή κάποια ενεργή εστία.
«Ως Δήμος Φαιστού από την αρχή της πανδημίας διαχειριστήκαμε σοβαρά θέματα τα οποία και μπορέσαμε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Υγειονομική Περιφέρεια και τις υπηρεσίες μας να διαχειριστούμε υποδειγματικά» αναφέρει με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ του Δήμου Φαιστού Μανώλης Ορφανουδάκης για να προσθέσει:
«Επειδή όμως η πρόληψη είναι ιδιαίτερα σημαντική κι επειδή είναι γνωστό ότι ο Φεβρουάριος είναι μήνας κρίσιμος για την εξέλιξη της πανδημίας προχωράμε σε αυτό το προληπτικό μέτρο, ώστε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας».

lymata.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg