Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εορτασμός Χριστουγέννων στο Δήμο Φαιστού
Εορτασμός Χριστουγέννων στο Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2020 13:25
Στις Μητροπόλεις Μοιρών και Τυμπακίου παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες του Δήμου Φαιστού για τον εορτασμό της γέννησης του Θεανθρώπου, μετά από συνεννόηση με την Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Μακάριο, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό.
Στις Μοίρες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Καργάκη και τον πρόεδρο Γιώργο Κουκουλάκη. Στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Τίτου στο Τυμπάκι, παραβρέθηκαν αντίστοιχα οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Φασομυτάκης και Αντώνης Κωνσταντουλάκης καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Ορφανουδάκης.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου αντάλλαξαν ευχές για υγεία και αγάπη με τους εκπροσώπους του κλήρου και τους πιστούς, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία ο εορτασμός της επόμενης χρονιάς να πραγματοποιηθεί χωρίς περιορισμούς με ανοικτές εκκλησίες και υγεία για όλους.
tympaki.jpg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg