Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Γ. Νικολιδάκης: «Ας στολίσουμε όλοι τα σπίτια μας για να φωτίσουμε με αισιοδοξία τις ψυχές μας»
Γ. Νικολιδάκης: «Ας στολίσουμε όλοι τα σπίτια μας για να φωτίσουμε με αισιοδοξία τις ψυχές μας» PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2020 14:47
«Κατανοούμε όλοι τις δύσκολες στιγμές που ζει ο καθένας μας. Ειδικά οι επιχειρηματίες που έχουν κλειστά τα καταστήματα τους, αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες δυσκολίες και θέλουμε να ξέρουν ότι είμαστε δίπλα τους. Θα ήταν όμως πολύ όμορφο θεωρώ, αν αυτές τις γιορτινές ημέρες, παρά την καραντίνα, στολίζαμε όλοι τα σπίτια μας, τις επιχειρήσεις ακόμα κι αν είναι κλειστές, ελπίζοντας πως σύντομα θα ανοίξουν ξανά, και τους δρόμους, για να αλλάξουμε λίγο και την ψυχολογία μας, που χρειάζεται αναγκαστικά λόγω συνθηκών, βελτίωση».
Με αυτό το μήνυμα, ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, έδωσε την εντολή να στολιστούν όλα τα Δημοτικά Καταστήματα, αλλά και κεντρικά σημεία στο Δήμο Φαιστού, προκειμένου να δοθεί, ένα μήνυμα χαράς, αισιοδοξίας και αγάπης για τα Χριστούγεννα. Ο Δήμαρχος μάλιστα, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους του, Βασιλεία Αρμουτάκη, Νίκο Καργάκη και Αντώνη Κωνσταντουλάκη, συνομίλησε με τους υπαλλήλους του Δήμου που ανέλαβαν το στολισμό των δημοτικών ενοτήτων κι επόπτευσε τις εργασίες στολισμού του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία των Μοιρών.
«Είναι αναγκαίο όλοι μας να έχουμε υγεία, όχι μόνο σωματική, αλλά και ψυχική» τόνισε σε δηλώσεις του για να προσθέσει: «Με τα μέσα που έχουμε και δεδομένων των συνθηκών που μας περιορίζουν αναγκαστικά, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο στολισμό του Δήμου μας, για να αλλάξουμε την ψυχολογία των δημοτών μας, να δώσουμε μια πιο γιορτινή διάθεση, αλλά και την ελπίδα πως βαδίζουμε προς το τέλος μιας πανδήμιας που μας έχει ταλαιπωρήσει όλους, έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες, αλλά και έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας».
image1.jpg
image2.jpg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg