Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σε Tροχιά Yλοποίησης η Aνακατασκευή Σημαντικού Τμήματος Οδικού Δικτύου
Σε Tροχιά Yλοποίησης η Aνακατασκευή Σημαντικού Τμήματος Οδικού Δικτύου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2020 13:36

Ένα βήμα πιο κοντά στην ανακατασκευή σημαντικού τμήματος οδικού δικτύου εντός των διοικητικών ορίων του περνά ο Δήμος Φαιστού.
Μετά και από τη σχετική έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ο Δήμος Φαιστού προχώρησε στην προκήρυξη του δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων αναφορικά με την «Ανακατασκευή Δρόμου Αναδασμού από Επαρχιακή Οδό Μοιρών - Πόμπιας έως Συνδετήριο 97 Ε.Ο. - Πετροκεφάλι και Δρόμου Αναδασμού από Επαρχιακή Οδό Μοιρών - Πετροκεφάλι έως 97 Ε.Ο.»
Η συνολική εκτιμώμενη αξία του έργου ανέρχεται στις 400.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών έχει οριστεί στις 14 Δεκεμβρίου στις 10.00 το πρωί, ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 10.00 το πρωί.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 180 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνίαυπογραφής της σύμβασης.
«Ως Δημοτική αρχή έχουμε θέσει ως βασικό στόχο μας την βελτίωση όλων των υφιστάμενων υποδομών, αλλά και τη συνολική αναβάθμιση στο Δήμο μας» αναφέρει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:
«Μέσα σε περιβάλλον πανδημίας και κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, προσπαθούμε να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό με κοινό στόχο όλων τους δημότες μας και την ανάπτυξη».
image1.jpg

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg