Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 
Στον καλλωπισμό και προετοιμασία όλων των παραλιών του, προχωρά ο δήμος Φαιστού, με αφορμή την έναρξη της νέας θερινής σεζόν.
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

 
Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Λειτουργία Λαϊκών Αγορών Δήμου Φαιστού
Λειτουργία Λαϊκών Αγορών Δήμου Φαιστού PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2020 14:06
Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα περιορισμού εξάπλωσης του κοροναϊου θα πραγματοποιηθεί η λαϊκή αγορά του Σαββάτου στις Μοίρες.  Με βάση τις ισχύουσες διατάξεις η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων κατ' ελάχιστο 1.5 μέτρου είναι υποχρεωτική για τους καταναλωτές.
Αναφορικά με τους εμπόρους και παραγωγούς ισχύει η συμμετοχή του 50% επί του συνολικού αριθμού συμμετεχόντων, η ελάχιστη απόσταση πέντε (5) μέτρων μεταξύ των πάγκων, καθώς και η υποχρεωτική χρήση μάσκας.  Συστήνεται παράλληλα στους καταναλωτές να αποφεύγουν εντός της λαϊκής περιοχές στις οποίες πιθανά παρατηρείται συγχρωτισμός.  Τονίζεται ότι ο χρόνος καραντίνας των τριών εβδομάδων είναι ενδεικτικός και η λήξη της αναμένεται εφόσον υπάρξει βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων. Γι' αυτό η δημόσια Υγεία και η έξοδος από την δεύτερη καραντίνα ως τον Δεκέμβριο αποτελούν ευθύνη όλων.

Πληροφορίες: Κατσιρντάκη Ελπίδα
Τηλ.: 6983845084

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg