Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ο Δήμαρχος Φαιστού Yπέγραψε μία Ακόμα Σύμβαση Αγροτικής Οδοποιίας
Ο Δήμαρχος Φαιστού Yπέγραψε μία Ακόμα Σύμβαση Αγροτικής Οδοποιίας PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2020 07:36

Την σύμβαση για την αγροτική οδοποιία της Πόμπιας υπέγραψε ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης με τον ανάδοχο του έργου παρουσία του αρμόδιου Μηχανικού του Δήμου Φαιστού Γρηγόρη Χαρωνίτη.

Το έργο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για τον οικισμό της Πόμπιας, καθώς πρόκειται να καλύψει ένα τμήμα σχεδόν 3.5 χιλιομέτρων και να βελτιώσει σημαντικά τις προσβάσεις σε αγροτικές περιουσίες.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 484.000 ευρώ, θα έχει 6.5 μέτρα πλάτος και κατά τη διάρκεια του προβλέπονται εργασίας οδοποιίας, με διαβροχή και συμπύκνωση υλικού τύπου 3Α το οποίο στη συνέχεια θα καλυφθεί με ασφαλτοτάπητα.

Στο έργο θα τοποθετηθούν παράλληλα οριζόντιες σημάνσεις και σημάνσεις στις διασταυρώσεις.

Ορίζοντας υλοποίησης του έργου είναι οι έξι μήνες, ωστόσο μετά από παρότρυνση και αίτημα του Δημάρχου, ο ανάδοχος του έργου ανέφερε πως μπορεί να παραδοθεί και ταχύτερα. Η υλοποίηση του έργου γίνεται με κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ.

«Ένα ακόμα σημαντικό έργο για το Δήμο Φαιστού συμβασιοποιείται με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τη διευκόλυνση του πρωτογενούς τομέα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Ταυτόχρονα με αυτό το έργο προχωρούν, υλοποιούνται και συμβασιοποιούνται μια σειρά από μικρότερα και μεγαλύτερα έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φαιστού με στόχο την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας και τη γενικότερη βελτίωση της καθημερινότητας».
img_0876.jpg

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg