Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Οροεπιδημιολογική Μελέτη για τον Κορωνοιό στην Κρήτη
Οροεπιδημιολογική Μελέτη για τον Κορωνοιό στην Κρήτη PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020 11:40
Ομάδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης θα επισκεφθεί το Δήμο μας (Πολύκεντρο Δήμου Μοιρών), την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020, στο πλαίσιο της οροεπιδημιολογικής μελέτης για τον κορωνοιό στην Κρήτη. Πρόκειται για μια μελέτη, που προσκαλεί 1000 περίπου τυχαία επιλεγμένα άτομα άνω των 18 από όλη την Κρήτη, με στόχο να μετρήσει στο αίμα τα επίπεδα των αντισωμάτων στον κορωνοιό και να εξετάσει έτσι το βαθμό που η πανδημία πέρασε από την Κρήτη. Η εξέταση αυτή, που δείχνει εάν το άτομο νόσησε από τον κορωνοιό και έτσι εάν είναι άνοσο ή όχι, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την παρακολούθηση της πανδημίας και είναι σημαντικό όσοι προσκληθούν τηλεφωνικά από την ομάδα, να συμμετάσχουν. Μαζί με τη συμπλήρωση ενός ανωνυμοποιημένου ερωτηματολογίου η εξέταση δε θα διαρκέσει πάνω από 20 λεπτά και φυσικά δε έχει οικονομικό κόστος.
Ο Δήμος μας, με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητα, υποστηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας, για τη διεξαγωγή της μελέτης, που θα έχει θετικό αντίκτυπο για τη κοινωνία μας.

 

Ο Δήμαρχος Φαιστού
Νικολιδάκης Γρηγόρης

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg