Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δωρεάν Πάρκινγκ στους Καλούς Λιμένες
Δωρεάν Πάρκινγκ στους Καλούς Λιμένες PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2020 12:45

Χώρο δωρεάν στάθμευσης αναμένεται να έχουν μετά από παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη οι λουόμενοι που θα επισκεφθούν την παραλία Καλών Λιμένων από το ερχόμενο Σάββατο 1 Αυγούστου.

Ο χώρος βρέθηκε μετά από σχετική συζήτηση που υπήρξε με την εταιρία SEKA S.A. η οποία και δέχθηκε να παραχωρήσει έκταση ιδιοκτησίας της από την 1η Αυγούστου ως και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η δράση εντάσσεται στις γενικότερες προσπάθειες που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή για αναβάθμιση όλων των παραλιακών μετώπων, αλλά και για καλύτερη εξυπηρέτηση λουόμενων κι επισκεπτών στα νότια παραλία του Δήμου Φαιστού.

«Τη φετινή δύσκολη περίοδο προσπαθούμε και υλοποιούμε δράσεις για τη βελτίωση και την ανάπτυξη των παραλιακών μας μετώπων τόσο επειδή γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα και την ανάγκη για υποδομές, όσο όμως και γιατί αντιλαμβανόμαστε τη δικαιολογημένη αύξηση του εσωτερικού τουρισμού λόγω κοροναϊού» αναφέρει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού για να προσθέσει:

«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία SEKA για τη συνεργασία και την παραχώρηση του συγκεκριμένου οικοπέδου, αλλά και για τη συνολικότερη διάθεση συνεργασίας που έχει με το Δήμο Φαιστού, όποτε αυτό έχει χρειαστεί».

 

unnamed.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg