Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με Χρήση Μάσκας οι Αναγκαίες Επισκέψεις στον Δήμο Φαιστού
Με Χρήση Μάσκας οι Αναγκαίες Επισκέψεις στον Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2020 11:27
Από την πρώτη στιγμή έναρξης της πανδημίας ο Δήμος Φαιστού στάθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στις καταστάσεις και συνέβαλε με όσες δυνάμεις είχε για την αντιμετώπιση και προστασία από τον COVID - 19.

Μετά το τέλος της καραντίνας μάλιστα η Δημοτική Αρχή συνέχισε το έργο της και ακολούθησε τις διαδικασίες σύμφωνα με το γράμμα του νόμου γι' αυτό και εναρμονίστηκε με τις υφιστάμενες συνθήκες περιορίζοντας στο βαθμό του δυνατού κοινωνικές εκδηλώσεις και συναναστροφές οι οποίες και θα γίνονταν επικίνδυνες για τη δημόσια Υγεία.

Με δεδομένες τις αυξητικές τάσεις κρουσμάτων στην Ελλάδα και την Κρήτη ωστόσο, αλλά και τις οδηγίες από τους Συμβούλους Υγείας και το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, η Δημοτική Αρχή οφείλει για μία ακόμα φορά να εναρμονιστεί στις υποδείξεις του νόμου.

Γι' αυτό και συστήνει στους πολίτες με πρωταρχικό μέλημα την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας να αποφεύγουν τις επισκέψεις στα κατά τόπους Δημοτικά Καταστήματα, εφόσον δεν υπάρχει απόλυτη ανάγκη και εφόσον η εξυπηρέτηση τους δεν μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Η Δημοτική Αρχή παράλληλα ενημερώνει τους πολίτες ότι η είσοδος σε όλες τις υπηρεσίες και υποδομές του Δήμου επιτρέπεται αποκλειστικά με τη χρήση μάσκας.

Η προάσπιση της Δημόσιας Υγείας είναι υποχρέωση όλων μας.
Με την υποστήριξη όλων και το σεβασμό προς το συνάνθρωπο μπορούμε σύντομα να επανέλθουμε ξανά στην συνήθη καθημερινότητα μας.

 

img_9660.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg