Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με την Υπόσχεση Επιστροφής η Ολοκλήρωση των Γυρισμάτων της Ταινίας "η Παραλία" στα Μάταλα
Με την Υπόσχεση Επιστροφής η Ολοκλήρωση των Γυρισμάτων της Ταινίας "η Παραλία" στα Μάταλα PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 12:31

Με την υπόσχεση της επιστροφής στα Μάταλα για την δημιουργία μιας νέας ταινίας μεγάλου μήκους, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας με διακριτικό τίτλο «Η Παραλία» που βασίζεται στο βιβλίο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή.  

Επί δυο ημέρες οι πρωταγωνιστές της ταινίας Γιάννης Κουκουράκης, Ζαχαρούλα Βαλαβάνη, Γιάννης Πανταγιάς και Ιωάννα Κακούρη, μαζί με μια μεγάλη ομάδα ηθοποιών και κομπάρσων που ξεπέρασαν τα 100 άτομα, ακολούθησαν τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ειρήνης Λουκάτου για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο προκειμένου να ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο γυρισμάτων της ταινίας η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως τον Σεπτέμβριο και θα προβληθεί σε ειδική εκδήλωση συμβολικά στα Μάταλα. 

Η Μάταλα Δήμου Φαιστού Μονομετοχική Α.Ε. και ο Δήμος Φαιστού ως υποστηρικτές και συμπαραγωγοί της ταινίας αισθάνονται την ανάγκη κατ' αρχάς να ευχαριστήσουν τους δημιουργούς και συντελεστές της ταινίας για την επιλογή του Δήμου Φαιστού και των Ματάλων, καθώς και όλους εκείνους που συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην άρτια παραγωγή και ολοκλήρωση των γυρισμάτων. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης απευθύνονται στους κατοίκους κι επιχειρηματίες της περιοχής που στήριξαν την παραγωγή καθώς και ιδιαίτερα στις εταιρίες που έμπρακτα συνέβαλαν σε αυτή, οι οποίες και είναι: 


Hotel Boutique Scala
Hotel Zafiria
Hotel Nikos
Hotel Sofia
Hotel Fantastic
Φυσικό Μεταλλικό Νερό Zaro's
Κρεοπωλείο Νικολούδης, Μοίρες - Πιτσίδια
Τυροκομικά προϊόντα «Η Κορυφή», Μοίρες – Γαλιά
Mini Market Πιτσιδίων «Χαρά»
Αρτοποιείο Πιτσιδίων «Ζουριδάκης»
Οπωροπωλείο Μοιρών «Αφθονία» Λιονάκης
Super Market Κόκκινου Πύργου «Αλεβυζάκης»

image1.jpegimage2.jpegimage3.jpeg 

Χάρτης περιοχής

map.jpg