Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δράσεις με Αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Δήμο Φαιστού
Δράσεις με Αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2020 12:14

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνει ο Δήμος Φαιστού την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας, ο Δήμος Φαιστού προωθεί την ανακύκλωση και την ενδυνάμωση της στα διοικητικά όρια του Δήμου, με αφορμή την επανέναρξη της μετά από χρόνια απραξίας.

Γι’ αυτό το λόγο και πραγματοποιεί δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης στην Κεντρική Πλατεία των Μοιρών, μπροστά από το Δημαρχείο Φαιστού, που αρχίζουν στις 11.00. Στις δράσεις θα γίνει παρουσίαση των νέων κάδων ανακύκλωσης που έχει προμηθευτεί η Δημοτική Αρχή, ενώ θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση των πολιτών για την ανακύκλωση και τη σπουδαιότητα της.

Στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης, έχουν προσκληθεί οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων να παραστούν στην ενημερωτική εκδήλωση, προκειμένου τηρουμένων των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, να ενημερώσουν με τη σειρά τους μαθητές, αλλά και να παραλάβουν κάδους ανακύκλωσης.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται ως και την Παρασκευή η εβδομάδα καθαριότητας που πραγματοποιείται στη Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου, με καθαρισμούς και βελτιώσεις σε όλα τα διοικητικά όρια της Ενότητας.

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg