Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σχεδόν Δύο Xιλιάδες Mέτρα Aγροτικού Δικτύου Αποκαταστάθηκαν στην Πλουτή
Σχεδόν Δύο Xιλιάδες Mέτρα Aγροτικού Δικτύου Αποκαταστάθηκαν στην Πλουτή PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 20 Μάιος 2020 10:33
Περισσότερα από 500 κυβικά μέτρα μπετόν έχουν αξιοποιηθεί μέχρι τώρα για τις ανάγκες βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας της Δημοτικής Κοινότητας Πλουτής, στην οποία και προχωρά ο Δήμος Φαιστού.
Στο πλαίσιο της εργολαβίας έχουν βελτιωθεί περίπου δύο χιλιάδες μέτρα επικίνδυνων σημείων οδοποιίας και σημείων που χρειάζονταν αποκατάσταση για την καλύτερη δυνατή πρόσβαση των δημοτών στις περιουσίες τους. Οι παρεμβάσεις αφορούν όχι μόνο το δίκτυο εκτός οικισμού, αλλά και δίκτυο εντός τους οικισμού της Πλουτής, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα.

Σημειώνεται ότι στην εργολαβία που εκτελείται από το Δήμο Φαιστού συνέβαλαν καθοριστικά, τόσο η Περιφέρεια Κρήτης, όσο όμως και οι ίδιοι οι κάτοικοι του οικισμού, που με προσωπικό μόχθο θέλησαν να υποστηρίξουν ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο για τον οικισμό.

 

Τις εργασίες βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στον οικισμό της Πλουτής επέβλεψαν σε δύο φάσεις ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Φασομυτάκης, Αντώνης Κωνσταντουλάκης και Ανδρέας Πωλιούδακης, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Καργάκης.
Τονίζεται ότι το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς έργων και παρεμβάσεων που εκτελούνται από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Φαιστού και έχουν στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και τη δημιουργία προοπτικών για κάθε οικισμό του Δήμου.

 

plouti_1.jpegplouti_2.jpegplouti_3.jpeg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg