Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ρομποτικής - Αλλαγή Ημερομήνιας
Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ρομποτικής - Αλλαγή Ημερομήνιας PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2020 09:21
Σας ενημερώνουμε ότι αποφασίστηκε η αναβολή του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ρομποτικής Robofest ο οποίος επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών το Σαββατοκύριακο 11-12 Απριλίου 2020 μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την εξάπλωση κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα μας.

Η οργανωτική επιτροπή προέβη στην παραπάνω απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αναβάθμισε την εκτίμηση κινδύνου του κορωνοϊού (COVID-19) σε "πολύ υψηλή". Ως υπεύθυνοι οργανισμοί, τα Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης (Robotic & Science Academy) και Μεσαράς (Πράξη και Πρόοδος) καθώς και ο Δήμος Φαιστού, οφείλουν να μεριμνήσουν για τη λήψη προληπτικών μέτρων με στόχο την προστασία της υγείας των μαθητών, καθηγητών και εθελοντών που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματά τους.

Ο διαγωνισμός Robofest, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαΐου 2020, δίνοντας έτσι το δικαίωμα σε όλους τους διαγωνιζόμενους και επισκέπτες να απολαύσουν τη διοργάνωση, να συμμετέχουν στα δωρεάν σεμινάρια και να παρακολουθήσουν τις εκθέσεις που θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα με το διαγωνισμό, με στόχο να γνωρίσουν καλύτερα την Εκπαιδευτική Ρομποτική.

Εκ των διοργανωτών και συνδιοργανωτών:

-κ. Καμνάκη Χαρά (υπεύθυνη Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης (Robotic & Science Academy))

-κ. Φασομυτάκης Ιωάννης (αντιδήμαρχος Δήμου Φαιστού)

-κ. Μυρτάκης Μιχάλης (υπεύθυνος Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Μεσαράς (Πράξη και Πρόοδος))

 

image_1.jpeg

 

logo_1.jpglogo_2.jpglogo_3.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg