Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού και Διαγωνισμός Αυτοσχέδιας Στολής
Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού και Διαγωνισμός Αυτοσχέδιας Στολής PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 12:38
Ο Συλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών, σε συνεργασία με τον Δήμο Φαιστού, διοργανώνουν Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού και Διαγωνισμό Αυτοσχέδιας Αποκριάτικης Στολής την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00, στην πλατεία του Δημαρχείου Φαιστού.

Το Κυνήγι Θησυρού απευθύνεται σε παιδιά των Β', Γ' Δ', Ε' και ΣΤ' τάξεων των Δημοτικών Σχολείων, τα οποία θα μπορούν να λάβουν μέρος σε ομάδες των 4-8 ατόμων. Στον Διαγωνισμό Αυτοσχέδιας Αποκριάτικης Στολής μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα παιδιά του Δήμου Φαιστού, ανεξαρτήτως ηλικίας, σε ομάδες 3-10 ατόμων ή και μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας την φαντασία, την εφευρετικότητα και την δημιουργικότητά τους!!!

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων και οι δάσκαλοι να μοιράσουν τις δηλώσεις και το συνοδευτικό έντυπο στα παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις και να τις στείλουν στο Δήμο Φαιστού ή στους Συλλόγους των σχολείων τους το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 20/02/2020.

Μαζί με τις δηλώσεις θα υπάρχει ένα συνοδευτικό έντυπο για τον καθορισμό των ομάδων (σε κάθε ομάδα θα πρέπει να οριστεί αρχηγός).

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση !

Πληροφορίες:

Μισιρλάκη Μαρία (Σ.Γ.Κ 1ου Δημοτικού ) τηλ: 6977774325

Ρένα Μπαμπιονιτάκη (Δήμος Φαιστού) τηλ: 2892340275__.jpeg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg