Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Δημοτική Αρχή Δημοτικό Συμβούλιο Προσκλήσεις ΔΣ Πρόσκληση Σύγκλησης 1ης 2020 Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου
Πρόσκληση Σύγκλησης 1ης 2020 Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2020 09:36

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα και τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα γίνει την 24 -01-2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Μιχαήλ Χαρ. Ζαχαριουδάκη» στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου μας με τα παρακάτω θέματα:

Εισηγητής Δήμαρχος κ. Νικολιδάκης Γρηγόριος

 

1. Σημειακή τροποποίηση των χρήσεων γης στο γήπεδο ιδιοκτησίας ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑΡΑΣ που βρίσκεται εντός του Γ.Π.Σ. πρώην Δήμου Τυμπακίου Δήμου Φαιστού.
2. Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου Δήμου Φαιστού.
3. Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Φαιστού έτους 2020.

 

Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Αρμουτάκη-Ροδουσάκη Βασιλεία

 

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την κατανομή της Γ' και Δ' δόσης 2019 για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φαιστού.

 

Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Φανουράκη Στυλιανή

 

5. Ορισμός επιτροπών δημοπρασιών και εκτίμησης ακινήτων για το έτος 2020..
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντουλάκης Αντώνιος
6. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Φαιστού για την διαχείριση Εκτάκτων Αναγκών.

 

Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Πωλιουδάκης Ανδρέας

 


7. Ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης καινοτόμου συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης του Δάκου της ελιάς με χρήση τεχνολογιών ακριβείας.

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Ανδριγιαννάκης Γρηγόριος

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg