Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Επιτροπές Οικονομική Επιτροπή Προσκλήσεις ΟΕ Πρόσκληση δια Περιφοράς Σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση δια Περιφοράς Σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 08:13
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020, σε έκτακτη δια περιφορά συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,

Χρόνος έναρξης συνεδρίασης: 08:30
Χρόνος λήξης της συνεδρίαση: 13:30
Τρόπος διεξαγωγής συνεδρίασης: Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Γνωστοποίηση ψήφου ή τυχόν απόψεων των μελών της Οικονομικής Επιτροπής: αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή εναλλακτικά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Πρόεδρο ή την αντιδήμαρχο Οικονομικών, κατά τις ώρες διεξαγωγής της συνεδρίασης (08:30- 13:30)

Ο λόγος της έκτακτης συνεδρίασης είναι για την επίσπευση των διαδικασιών από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για την ανάθεση της υπηρεσίας «ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ», εν όψει της καλοκαιρινής περίοδου αιχμής, καθώς διακυβεύεται η προστασία και ασφάλεια της ζωής χιλιάδων λουόμενων στις Πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου μας.

ΘΕΜΑ

Λήψη απόφασης για έγκριση του υπ´ αριθμό 1 Πρακτικού: «Αποσφράγιση και έλεγχος των δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών και Αποσφράγιση και έλεγχος των οικονομικών προσφορών», στα πλαίσια διενέργειας διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού της Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών με τίτλο: «ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ», κατά την καλοκαιρινή περίοδο αιχμής έτους 2020 και για δυο (2) μήνες από την υπογραφή της οικείας σύμβασης παροχής υπηρεσιών, εκτιμώμενης αξίας ποσό των 25.806,36 σε Ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ 24%), και συνολικής αξίας ποσό των 31.999,89 σε Ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ 24%) - ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 


Νικολιδάκης Γρηγόριος

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg