Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Επιτροπές Οικονομική Επιτροπή Προσκλήσεις ΟΕ Πρόσκληση 1ης 2019 Τακτικής Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση 1ης 2019 Τακτικής Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 11:47

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 22-01-2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α' 133).

 

ΘΕΜΑΤΑ

 

  1. Έγκριση πρακτικού επιτροπής-προσωρινού ανάδοχου του διαγωνισμού για το έργο «Αποπεράτωση αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Ζαρού».
  2. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαδικασίας επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου « επισκευή και συντήρηση δημοτικών και αγροτικών δρόμων», του Δήμου Φαιστού.
  3. Έγκριση πρακτικού επιτροπής ελέγχου δικαιολογητικών μειοδότη για το έργο «αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία (αξιοποίηση γεώτρησης στην Τ.Κ. Ρουφά, θέση ¨Μέσα Βρύση¨)
  4. Αίτηση Αγλαΐας Ζώη, περί παραίτησης από ένδικα μέσα.
  5. Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της απόφασης 220/2018 απόφασης του Ειρηνοδικείου Μοιρών. (ΙΔΗ ΑΕ)
  6. Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της απόφασης Δημοσιονομικής Διόρθωσης της Γενικής Δ/νσης Δημοσιονομικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών
  7. Έγκριση 2ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού κατακύρωσης για το έργο « συντήρηση και αναβάθμιση 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Μοιρών»
  8. Έγκριση 2ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού κατακύρωσης για το έργο «επισκευή και αντικατάσταση αρδευτικών δικτύων (Δήμου Φαιστού)»

 

 

Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 


ΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg